A jelszó: Fekete – Toyota RAV4 Hybrid Black Edition hír

Elkészült az első olyan RAV4-es, amin könnyebb megszámolni a krómozott alktrészeket, mint azt, mennyi a feketére fényezett elem. Kis túlzással.

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition
Fotó: Toyota

Őszre ígéri a Toyota a RAV4-es plug-in Hybrid változatát, de addig is egy kicsivel még több figyelmet kaphat a modell egy különleges széria segítségével. A RAV4 Hybrid Black Edition hűtőrácsa, az alsó légbeömlő, a lökhárítók alsó része, a külső tükörházak, a küszöbborítások, a hátsó díszléc és a légterelő egytől egyig feketék, ahogy a 19 colos könnyűfém keréktárcsa is ragyogó fekete fényezést kapott. Sőt, még a parkolóradar szenzorai is feketék. A kabin színvilága is hasonló: az üléseket fekete szintetikus bőr borítja, amit szürke varrás díszít. Mindezt fekete tetőkárpit és belső kárpitozás egészíti ki. Az alap- és opcionális felszereltség a jelenlegi RAV4 Style modellváltozat kínálatának felel meg, ami többek közt intelligens parkolássegítőt, 360 fokos kamerarendszert, digitális visszapillantót, kilenc hangszórós JBL prémium audiorendszert és vezeték nélküli telefontöltőt tartalmaz. A Toyota Safety Sense és az Apple CarPlay, illetve Android Auto rendszereken keresztül megoldható okostelefon-integrálás ugyancsak alapáras. Az új RAV4 Hybrid Black Edition már megrendelhető. A kétkerékhajtású változat 13.560.000 forintba kerül, míg az összkerekesért 14.360.000 forintot kérnek. Az első autókat (piactól függően) 2020 októberétől vehetik át a vásárlók.

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition részletei
Műszakilag nem változtattak semmit a Toyota mérnökei a RAV4 Hybrid Black Edition modelleken. Csak első- és összkerékhajtással is elérhető a feketébe öltöztetett japán SUV. Fotók: Toyota