Az új szám a tízes – Jövőálló Program a Nissantól

Új autó vásárlásakor egyre fontosabb szempont a felkínált garancia hossza. Minél tovább vállalja azt egy gyártó, annál többen döntenek adott márka mellett. Most a Nissan is nagyot dobott ezen a téren.

Nissan Jövőálló Program
Fotó: Nissan

Már a reklámokban is felhívták rá a figyelmet, csak éppen azt nem tudtuk, melyik vállalat ígér új korszakot az autóvásárlásban. 2020. március 3-tól viszont világos, a Nissan nem kevesebb, mint 10 évig vállal kezességet minden szalonból hazavitt crossover modelljére, vagyis az új Juke-ra, a Qashqai-ra valamint az X-Trail-re. A csomag 3 év/100 ezer km gyártói garanciát és további 7 év/50 ezer km kiterjesztett garancia biztosítást ad. Ráadásul ezt még megfejelik három alkalmas, ingyenes éves karbantartással is, melyet természetesen a Nissan szakszervizeiben kell elvégeztetni, valamint kizárólag gyári alkatrészek és motorolajok felhasználásával él ez a lehetőség. Az ajánlat részeként a Nissan crossoverek kedvező részletfizetési konstrukcióval, már 0% kamattól elérhetőek, finanszírozásból nyílt és zárt végű, illetve maradványértékes és nem maradványértékes megoldások is választhatók, és természetesen a készpénzes ügyfeleknek is lehetséges a 10 év garancia és 3 év karbantartás megvásárlása. Mielőtt bárki aláírná a megállapodást, jó pár oldalas tájékoztatóban olvashat a feltételekről. További előnye a Nissan Jövőálló Programjának, hogy a garancia az autóra érvényes. Így tehát a második- vagy netán még a harmadik tulajdonosok is jól járhatnak, hiszen egy előírások szerint szervizelt négykerekűt vehetnek, mellyel csökkenhet a félrenyúlások esélye, az eladó pedig valamivel magasabb áron adhat túl kedvencén.

Nissan Jövőálló Program
A Nissan Jövőálló Programja minden új Juke, Qashqai és X-Trail modellhez érhető el 2020. március 3-tól. A tíz éves garancia kedvez azoknak, akik hosszú távon gondolkodnak egyetlen autóban, de jól járnak azok is, akik 4-5 évente ülnek át új négykerekűbe. Fotók: Nissan